Primul DLC pentru Shadow of the Tomb Raider va fi disponibil din 13 noiembrie

/ Jocuri / 3580 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Din 13 noiembrie va putea fi descarcat primul DLC disponibil pentru jocul „Shadow of the Tomb Raider”, pentru PC, PS4 sau Xbox One.

Practic, fiecare joc video important are conținut suplimentar descărcabil în acest moment, iar „Shadow of the Tomb Raider” nu face excepție. Square Enix a anunțat că vor fi șapte expansion quests. Primul, denumit The Forge va fi lansat pe 13 noiembrie pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC.

După cum a fost anunțat anterior, The Forge va putea fi jucat și cu un coechipier și ar trebui să fie diferit de co-op-ul de tip „endurance mode” care a fost prezentat într-unul dintre expansion-urile lansate pentru Rise of the Tomb Raider din 2015.

Fiecare dintre noile misiuni sunt tratate ca misiuni secundare care pot fi jucate individual sau cu un coechipier online și oferă informații suplimentare despre unele personaje.  Aceste misiuni suplimentare adaugă, de asemenea, unelte și abilități noi pentru Lara Croft. De reținut este și că, jucând co-op veți avea acces la descoperirea unor zone noi pe hartă.

Probabil merită să cumpărați Season Pass-ul dacă sunteți fanii acestui joc. Nu se cunoaște încă cât vor costa cele șapte povești suplimentare separat, dar probabil că vor însuma mai mult de 30 $, cat costă acesta. Iar dacă nu aveți jocul cumpărat încă, ediția „Croft Edition” include pentru 90 $ jocul principal, precum și pass-ul sezonului DLC și câteva bonusuri suplimentare.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.