Google Maps permite acum să ascultați muzică în timpul navigării

/ Tehnologie, Internet / 2330 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Schimbarea melodiilor și a albumelor poate fi o corvoadă în timp ce vă aflați într-o mașină și urmați instrucțiunile Google Maps cu privire la locul unde trebuie să ajungeți. Nu numai că utilizarea telefonului mobil pentru a schimba aplicațiile în timpul condusului nu este recomandată, dar este de asemenea și foarte periculoasă.

Ultimul update al Google Maps a rezolvat această problemă, permițându-vă să controlați melodiile din aplicațiile Spotify, Apple Music șau Google Play din aplicația Google Maps în timpul navigării.

Această caracteristică, deși minoră, va fi probabil foarte bine întâmpinată de mulți utilizatori, deoarece este unul dintre acele lucruri care ne fac viața mai simplă.

Utilizatorii Spotify care folosesc Android vor putea naviga prin melodii, albume, podcast-uri și playlisturi, a declarat Google luni.

Cealaltă caracteristică nouă a Google Maps este posibilitatea de a vă planifica traseul zilnic în noul tab denumit „commute”. Google vă va avertiza despre trafic și întârzieri suplimentare și va recomanda, de asemenea, căi alternative dacă este necesar. Utilizatorii de Android vor primi, de asemenea, notificări despre întârzieri și întreruperi.

Sursa: https://mashable.com/article/google-maps-music-control-navigation/

Pentru utilizatorii care folosesc mai multe moduri de transport în cadrul traseului lor – vor primi acum informații utile pentru fiecare pas al călătoriei lor, inclusiv orele de plecare pentru trenuri și timpul de mers pe jos de la o stație la o destinație.

În cele din urmă, Google a adăugat poziționarea în timp real pentru autobuze și trenuri în 80 de regiuni din întreaga lume. În Sydney, utilizatorii primesc o altă caracteristică utilă: vor ști cât de plin este autobuzul sau trenul înainte de a ajunge. Această caracteristică, spune Google, va fi lansată în mai multe orașe din întreaga lume „în curând”.

Aceste noi caracteristici vor fi lansate în această săptămâna pentru utilizatorii de iOS și Android.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.