Fallout 4, o saga post-apocaliptica

/ Jocuri / 3555 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Bethesda a lansat joia trecuta trailerul pentru cel mai nou joc video al lor, Fallout 4, joc ce urmeaza a fi lansat saptamana aceasta (maine, mai exact), pentru utilizatorii de XboxOne si Windows, precum si pentru cei ce folosesc  PlayStation 4, de la Sony.

Desi titlul sugereaza ca ar fi episodul 4 al jocului, ce veti cumpara incepand de saptamana aceasta, este, de fapt episodul 5 al cunoscutului joc, datorita faptului ca episodul  lansat in 2010 Fallout: Las Vegas, nu este contabilizat.

Pentru aceasta lansare  Bethesda a decis sa tina usile inchise, a preferat sa renunte la publicitatea dinainte de lansare si sa pastreze boom-ul complet pentru momentul lansarii oficiale.

O editie de colectie, cu un computer Pip-Boy, marca a francizei inca de la lansarea sa oficiala din anul 1997, a fost anuntata , de asemenea, de ceva vreme, stocul fiind deja epuizat cu o saptamana inainte de lansarea oficiala.

Storyline

Sfarsitul e aproape

Fallout 4 are ca si decor principal, lumea, dupa Apocalipsa, redata cu o deosebita fidelitate, gratie motorului grafic Creation Engine, utilizat in atat de controversatul The Elder Scrolls: Skyrim.

Ca si unic supravietuitor al Vault 111, personajul principal descinde intr-o lume de dupa razboiul nuclear, pentru acesta, fiecare pas fiind o lupta pentru supravietuire, o confruntare pentru reconstructia unei lumi deja distruse, fiecare pas facuta putand sa  duca mai departe pe drumul renasterii,  sau poate distruge orice sansa, alegerea fiind in mana gamerului.

Jocul ofera imagine full HD de 1080 p la 30 de cadre pe secunda pe Playstation 4 si Xbox One, succesul sau fiind garantat de faptul ca lansarile succesive ale episoadelor sunt destul de rare, mare parte dintre pasionatii acestui joc crescand odata cu el, in cei 18 ani de la prima lansare a acestuia, ceea ce face ca succesul jocului sa fie intrucatva asigurat, dar si asteptarile gamerilor sa fie  destul de ridicate.

Mai sunt mai putin de 14 ore pana la lansare, jocul putand sa fie achizitionat de gameri, de pe site-uri  de genul Amazon.com


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.