DSCO- aplicatia pentru .gif

/ Gadgeturi / 2337 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Aplicatia DSCO de la Visual Supply Company este destinata realizarii de fisiere .gif cu usurinta cu care facem fotografii.  In acest moment, aplicatia este utilizabila doar de pe iPhone-uri, utilizatorii de Android, fiind obligati sa astepte (probabil va dura ceva vreme) pana la lansarea versiunii Android  a aplicatiei.

Aplicatia aduce filtre si caracteristici care nu sunt specifice aplicatiilor pentru fotografiile clasice, in acest moment utilizatorii DSCO putandu-se bucura de o aplicatie la fel de usor de folosit precum Snapchat.

Inca de la deschiderea aplicatiei, se observa un fundal deosebit, modern de culoare inchisa care ofera senzatia de eleganta si profesionalism.

DSCOObtinerea aplicatiei este simpla. daca aveti deja un cont la VSCO (Visual Supply Company), dar infioratoare, in cazul in care nu sunteti posesorul unui astfel de cont, insa odata achizitionata aplicatia, nu mai aveti nici o bataie de cap.

Utilizarea facila este unul dintre avantajele acestei aplicatii, DSCO reprezentand una dintre cele mai rapide posibilitati de a realiza fisiere .gif de calitate, permitand schimbarea rapida a filtrelor s.a.m.d.

Spre deosebire de aplicatia de la Apple – Live Photos, userii pot alege care anume 5 minute sa fie inregistrate pentru o calitate superioara a imaginii, insa aplicatia are si ea problemele ei, alaturi de multiplele imbunatatiri pe care le ofera.

Aplicatia nu este foarte complicata, fiind caracterizata ca cea mai user-friendly aplicatie, insa fisierele filmate sunt transmise VSCO, si apar pe pagina dumneavoastra de profil. Chiar daca va doriti ca fisierele filmate de dumneavoastra sa ramana vizibile doar pentru dumneavoastra, din pacate, este imposibil sa salvati intimitatea filmarilor, pentru ca orice produs definitivat, este automat transmis catre VSCO, iar aceasta optiune este imposibil de dezactivat.

In acelasi timp, aplicatia permite salvarea fisierelor in memoria telefonului dumneavoastra , fie in fisier .gif fie in .mov ( film), ceea ce este destul de interesant mai ales ca nu oriunde si nu oricand aveti acces la contul dumneavoastra de la VSCO, si uneori este mai util sa reusiti sa accesati imaginile direct de pe telefonul dumneavoastra mobil.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.