Stele pentru inimi

/ Grafica, Internet, Stirile Editiei / 5001 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Foarte-cunoscuta retea de socializare Twitter nu mai este de foarte mult timp un startup, avand peste 10 ani de existenta si peste 300 de milioane de utilizatori, aflata in ultima vreme intr-o competitie acerba cu Facebook.

Intr-o tentativa de a face din Twitter o platforma mai pe gustul utilizatorilor, compania a introdus, incepand de astazi butoane Like in forma de inima in locul de vechilor stelute, pentru a ilustra mai eficient notiunea de starhearts„LIKE” in locul celei de  „FAVORIT”. Daca insa, aceasta modificare vi se pare deranjanta, exista posibilitatea de a reveni la setarile anterioare, prin simpla downloadare a unei extencii a Crome-ului  aici.

Aceasta modificare, destul de subtila ca si esenta si aparent putin importanta fata de situatia Twitter pe piata din ultima vreme,  este exlicata prin faptul ca  este foarte posibil sa va placa mai multe lucruri, dar e putin probabil ca toate acestea sa devina favoritele dumneavoastra.

 Inima exprima mai bine notiunea de aceasta, dar permite transmiterea unor emotii pozitive, usor asimilabile de catre ceilalti parteneri de dialog, usurand prin aceasta  crearea si fundamentarea relatiilor.

Pare destul de filosofic, insa daca stam sa analizam, inclusiv Facebook amana extinderea introducerii emoticoanelor in aplicatie, din motive, probabil, nu cu mult diferite fata de cele pentru care Twitter a inteles sa isi schimbe metoda de apreciere.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.