Samsung S7 ar trebui sa fie al naibii de bun!

/ Telefoane mobile / 2522 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Se apropie toamna si , odata cu ea, se intensifica asteptarea lansarii noilor telefoane mobile de la Samsung si Apple. Cei doi mari competitori din piata urmeaza sa lanseze in prima perioada a anului viitor( de regula pana in sarbatorile de Sf. Valentin), produsele cap de serie pentru anul 2016.

In general Samsung si-a programat lansarile inaintea Apple, si ca de obicei, s-a bucurat de o perioada de liniste in piata, pana cand competitorul sau a venit cu versiunea sa de telefon mobil.

Incotro se indreapta tehnologia telefoanelor mobile? Putin probabil sa ne mai poata impresiona vreunul dintre cei  doi producatori , cu „gaselnite” extraordinare. Ceea ce mai era de inventat deja s-a facut, asistentul personal voce este  accesibil deja, avand tendinta de a deveni dotare standard, ecranele dublu-curbate exista, telefoanele flexibile, separe ca vor iesi pe piata in cel mai scurt timp (atat Samsung cat si LG au preocupari in acest domeniu), telefoanele rezistente la soc, la apa, nu mai sunt o noutate.

samsung1Ceea ce Samsung trebuie sa faca, este sa scoata pe piata un telefon al naibii de bun, astfel incat piata sa se orienteze si sa cumpere masiv pana in momentul in care Apple va iesi cu „colectia de primavara-vara”. In caz contrar, piata va astepta lansarea Apple inainte de a se decide asupra noului smartphone.

Deja incep sa apara speculatiile in ceea ce priveste caracteristicile noului Galaxy S7.

Se pare ca S7 va putea fi comandat in 3 versiuni de ecran, de 5,2 inch, de 5,7 inch si de 6 inch, ultimele doua, ca urmare a dimensiunilor mari, pot sa beneficieze de display-uri flexibile curbate, si care pot ajunge pana la 3840×2160 pixeli, iar in ceea ce priveste rezistenta acestora, Samsung se pare ca deja a aplicat pentru un patent de sticla mult mai rezistenta de cat Gorilla Glass 4, si anume Turtle Glass,ceea ce, din punctul meu de vedere, e mana cereasca.

Probabil ca S7 tinde sa devina telefonul cu cel mai avantajos raport corp/display, si ca urmare, mult mai usor, mai manevrabil si mai comod de utilizat decat cele similare, deja existente pe piata.

Fingerprint, si Home key, ambele sisteme de  deblocare, primul pentru telefon, cel de-al doilea pentru locuinta vor fi probabil schimbate cu o versiunea noua de aplicatie, probabil mult mai sigura si mai accesibila.

samsungCate dintre aceste zvonuri vor deveni realitate, nu putem decat sa speculam, in acest moment, insa le vom discuta pe larg la inceputul anul viitor, cand Samsung si-a programat lansarea S7 pe piata, moment pe care il asteptam cu totii, cu nerabdare.

Tot atunci, se pare (desi nu sunt confirmate zvonurile) ca va fi lansat pe piata si telefonul Samsung cu ecran pliabil, despre care am discutat aiciacum ceva vreme, deja, si pentru care, la momentul respectiv „gurile rele” dadeau ca data oficiala de nastere, luna februarie 2016.

Sa speram ca ianuarie ramane data definitiva. Va vom tine la curent.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.