Samsung Galaxy S6, telefonul de dupa cortina

/ Stirile Editiei, Telefoane mobile / 2381 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Se pare ca recent incheiata conferinta CES 2015 are si un mare secret, si anume lansarea „dupa perdea” a celui mai nou telefon de la Samsung, Galaxy S6.

 

Zvonurile spun ca, desi a fost prezentat doar in spatele usilor inchise, intr-o sesiune destinata strict celor direct interesati, lansarea pentru publicul larg a ultimului tip de telefon de la Samsung nu va intarzia sa apara, cel mai probabi , coreenii vor fructifica luna februarie si oportunitatile aduse de Ziua Indragostitilor. Cu toate acestea, producatorii coreeni par sa aiba dubii in ceea ce priveste design-ul definitiv al telefonului avand, spun gurile rele, pregatite doua versiuni de design pentru acest model de telefon.

 

In conformitate cu cele mai des vehiculate zvonuri, Samsung Galaxy S6 va avea o carcasa fie integral metalica, fie va avea un design ca si Galaxy Note 4, cu o carcasa partial metalica dar cu partea din spate realizata din material plastic.

 

Conform Associated Press, se pareca la CES 2015 s-a prezentat varianta cu carcasa de metal a noului aparat, in ideea de a certifica alegerea facuta de Samsung in aceasta directie.

 

Cel mai probabil , Galaxy S6 va fi dotat cu slod de card, scanner de amprente, microfoane unidirectionalesi dispozitiv de reincarcare rapida a bateriei.

 

Nehotararea celor de la Samsung este ilustrata si de faptul ca viitorii posesori ai Galaxy S6 vor primi acces nelimitat la Theme Store, care va permite o gama larga de personalizari de teme, sau  celor interesati, crearea propriei teme pentru acest tip de telefon.

 

Lansarea publica amanata are si un alt scop, evitarea scaderii vanzarilor la telefoanele deja existente pe piata, prin canibalizarea ofertei. Cu o experienta deja  in acest sens ( acest lucru s-a petrecut cu lansarea in ritm alert a telefoanelor Galaxy Alpha si Galaxy A5, ceea ce a dus la scaderea vanzarilor ambelor telefoane , piata devenind reticenta in a achizitiona inclusiv ultima versiune, preferand sa astepte urmatorul telefon), Samsung prefera un ritm mai lent de lansare pe piata.

 

Ceea ce este, totusi, stabilit si apare ca noutate la acest telefon, este faptul ca va rula doua procesoare un Exynos 7420 si un Snapdragon 810 avand impreuna la dispozitie 3 GB RAM.

 

Spatiul de stocare de 32 GB si modulul LTE 9/10 vor permite viteze de downloadare de ordinul a 300 Mbps, impingand caracteristicile acestui nou telefon catre nivelul unui mini-computer.

 

Ceea ce este si va ramane un concept inovator al acestui dispozitiv , il reprezinta ecranul curbat, asemeni televizoarelor de ultima generatie, ecran pe care, se pare , nehotaratii de la Samsung il vor utiliza pentru Galaxy S6 Curved, o varianta a mult-discutatului telefon.

 

In ceea ce priveste restul detaliilor, cred ca ne putem increde in ce ne dezvaluie imaginile de mai jos:

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.