Samsung low cost

/ Telefoane mobile / 2570 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Dupa ce in 2014 am asistat la o explozie a „copiilor” ieftine de telefoane mobile, se pare ca si 2015 se va inscrie in acelasi trend.

Doritori sa ridice stacheta la alt nivel, chinezii de la Xiaomi au facut public efortul lor de a lansa pe piata in cel mai scurt timp posibil, Xiaomi Arch, telefonul cu ambele margini curbate, inspirat de data aceasta, de Samsung Galaxy Note Edge.

Cum produsele firmei (recunoscuta a-si gasi inspiratia in telefoanele de ultima generatie lansate pe piata de Apple) sunt produse low budget, evident ca Xiaomi Arch ar putea ca de data aceasta sa devina in scurt timp telefonul cu care Xiaomi sa recastige piata, in detrimentul prolificului Samsung.x1

Pana in acest moment, Xiaomi nu a postat decat un poster,  in care este reprezentat acest telefon , insa zvonurile par sa confirme  parerea ca asemanarile nu se vor opri doar aici.

Deocamdata, este mai mult ca sigur faptul ca  Xiaomi Arch va utiliza un procesor Snapdragon 805 cu  sistem de operare Android 4.4.4. Lollipop, ca dispune de 3 Gb Ram, ecranul principal avand 5,7 inch, si probabil asemanarile nu se vor opri aici.

Sud-coreenii ( Samsung) nu par afectati de zvonurile cu privire la acest telefon, si considera doar o miscare  strategica de piata posterul cu imaginea telefonului, ei continuand sa pregateasca lansarea noului telefon- Samsung Galaxy S6.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.