Doua update-uri majore pentru Windows 10 in 2017

/ Stirile Editiei / 1985 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

en-INTL-L-Windows-10-Pro-FQC-09131-RM1-mncoMulti utilizatori Microsoft credeau ca update-ul aniversar livrat pentru Windows 10 va fi ultima modificare adusa acestui sistem de operare, insa dezvoltatorii au anuntat pe TechNet (blogul oficial al companiei) ca anul 2017 va veni cu cel putin doua actualizari majore.

Decizia de a continua perfectionarea sistemului de operare a fost luata in urma sugestiilor primite de la utilizatorii angrenati in testarea ultimei versiuni de Windows.

Primul update va fi lansat in primele 2-3 luni ale anului 2017 si va purta pseudonimul Redstone 2. El va fi urmat de Redstone 3, care va fi introdus pe piata la 4-5 luni diferenta. Cel din urma va veni cu mici modificari care au ca scop imbunatatirea predecesorului sau, reprezentand o finisare in procesul de perfectionare a sistemului de operare.

Dezvoltatorii au inceput de ceva timp sa lucreze la prima actualizare, drept urmare, aceasta se afla in faza de testare iar lansarea unei versiuni beta pentru Windows Insiders este doar o chestiune de timp.

Asteptam sa vedem daca cei de la Microsoft vor rezolva micile bug-uri de care stim cu totii, dar si ce modificari vor fi introduse impreuna cu noile update-uri, intrucat Windows 10 este, in prezent, cea mai utilizata versiune a sistemului de operare, luru care ridica semnificativ standardele calitative ale acestui produs.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.