Platforma Google Cloud se poate gestiona si de pe telefon

/ Stirile Editiei / 2312 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

cloud2Googlea lansat deja o platforma destinata telefoanelor mobile si tabletelor care ruleaza Android, platforma care le ofera acestora capacitatea de a gestiona si monitoriza serviciile in cloud, chiar si pe durata deplasarilor, atunci cand nu aveti acces la un desktop, urmand ca, in viitorul apropiat sa puna la dispozitia clientilor sai care sunt mai familiarizati cu iOS, o platforma similara.

 

In aceasta aplicatie, utilizatorii pot seta alarme, alerte, pot gestiona platforma Google Cloud si accesa graficele de utilizare puse la dispozitie de aceasta.

 

Platforma se integreaza in Cloud Monitoring si permite urmarirea automata si localizarea problemelor si evenimentelor aparute in cloud, in timp real, fara sa fie nevoie sa faceti efortul de a sta in fata unui desktop, de teama aparitiei vreunei urgente.

 

Una dintre alertele pe care utilizatorii prefera sa o seteze printre primele, se refera la procentul in care motoarele de cautare Google parcurg CPU intr-o ora.

 

Daca doriti sa beneficiati de versiunea Beta a acestei platforme pentru Android, va recomandam Google Play, sectiunea Instrumente ,sau puteti sa ajungeti direct la pagina, utilizand link-ul de aici.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.