WildStar

/ Stirile Editiei / 2452 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Wildstar este un MMORPG foarte reusit din toate punctele de vedere, intrucat acest joc dispune de gameplay bogat si captivant, continut complex, PvP, PvE, spatii virtuale cu rol de camin.

Dezvoltatorul Carbine Studios, nu a avut ca scop sa revolutioneze acest tip de joc, astfel Wildstar este un joc plin de idei originale, un joc care nu este vazut ca o clona imbunatatita a jocurilor de tip MMORPG.

Spre deosebire de majoritatea jocurilor de acest tip, Wildstar nu are o actiune ce se desfasoara in perioada medievala, ci povestea este SF si este plasata intr-un timp si spatiu nedefinit.

Firul principal al povestii este reprezentat de conflictul dintre cele doua tabere si cursa captivanta dintre acestea. Acestuia i se insereaza o multitudine de misiuni secundare pentru a “tine in priza” jucatorul.

1Cele doua tabere sunt reprezentate de:

  • The Exiles – intruchipeaza personajele pozitive care lupta impotriva sistemului si sunt caracterizati de faptul ca sunt lipsiti de resurse.
  • The Dominion – intruchipeaza personajele negative. The Dominion reprezinta o corporatie care are ca obiectiv cresterea profitului si extinderea influentei cu orice pret.

Caracterele ambelor tabere sunt impartite in 4 rase si 6 clase. Aici este prezenta o idee cu totul originala a acestui joc, intrucat fiecare clasa poate indeplini doua functii simultan: una din functii este specifica rasei selectate, iar cealalta este dezvoltata in functie de jucator.

Wildstar este un MMORPG care merita toata atentia consumatorilor acestei industrii, intrucat dispune de o poveste suficient de captivanta incat sa te tina atent la joc, dar prezinta si caracteristici originale.


Alte articole din aceeasi sectiune