Cum poti sa stergi mesajele trimise in Facebook Messenger

/ Stirile Editiei, Telefoane mobile / 5314 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Inca de anul trecut s-a stiut ca Mark Zuckerberg ia in calcul introducerea optiunii de „Unsend” pentru mesajele trimise in Facebook Messenger. Imediat ce aceasta informatie a fost facuta publica, toata lumea a asteptat ca aceasta functionalitate sa fie disponibila in aplicatie.

Vechea optiune „Delete” stergea mesajele, dar doar in contul tau personal, asta inseamna ca cealalta persoana le putea vedea in continuare, deoarece mesajele se aflau in continuare pe serverele Facebook Messenger. Optiunea „Unsend” in schimb, permite utilizatorilor sa stearga definitiv mesajele, ca si cum nu ar fi existat niciodata.

Binenteles, exista si un minus. Poti opta pentru a sterge definitiv mesajul trimis doar in primele 10 minute. Asta inseamna ca nu vei putea alege mesaje mai vechi pe care sa le stergi. Cu toate acestea, dai ai scris ceva gresit sau regreti ce ai trimis, vei putea face asta timp de 10 minute. Citeste in continuare cum sa procedezi:

Primul pas este sa tii apasat pe mesajul pe care doresti sa il stergi. Iti vor aparea deasupra mesajului emoji-urile cu care poti reactiona la mesaj, iar dedesubt optiunile „Copy”, „Remove” si „Forward”.

Apasarea optiunii „Remove” iti ofera doua posibilitati: „Remove for Everyone” (sterge pentru toti) si „Remove for You” (sterge doar pentru tine). Dupa cum ii spune si numele, prima varianta va sterge mesajul complet. Dupa cele 10 min, optiunea „Remove” va functiona doar pentru a sterge mesajul pentru tine.

De asemenea, aceasta functionalitate poate fi folosita si de pe versiunea de Desktop, nu doar de pe dispozitivele mobile. Asa ca, daca ai trimis un mesaj din greseala pe Facebook Messenger sau daca pur si simplu te-ai razgandit, acum ai posibilitatea sa stergi definitiv mesajul, atat din telefonul tau, cat si din telefonul partenerului tau la discutie.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.