Uber si Xiaomi s-au decis: lucreaza impreuna

/ Stirile Editiei / 1949 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Xiaomi, producatorul chinez de gadget-uri, a decis de curand sa incheie un contract cu Uber, un sistem controversat de taximetrie, pentru a le asigura livrarile.

UBERXIAOMICel mai recent telefon lansat de Xiaomi, Mi Note, va fi livrat livrat prin intermediul companiei Uber in Singapore si Malaezia, plata efectuandu-se cu cardul la mometul livrarii sau prin intermediul contului Uber.

Uber ofera un sistem mult mai rapid si mai ieftin de transport decat banalul curierat.

Din pacate nici Xiaomi si nici Uber nu beneficiaza de aceeasi popularitate si in Europa, iar pentru a putea sa isi dezvolte piata si in zona aceasta, vor trebui facute eforturi comune in acest sens, asa ca , pana la a putea pune problema primirii prin intermediul Uber a noului dumneavoastra telefon Xiaomi, pe batranul continent este posibil sa mai curga ceva apa pe Dunare.

Cu toate acestea,  parteneriatul nou-incheiat intre cele doua firme, se pare ca va aduce beneficii ambelor parti, ambele companii fiind recunoscute pentru calitatea produselor respectiv serviciilor oferite si din acest motiv, consideram ca urmatorul pas va fi unirea eforturilor in intrarea pe piata europeana.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.