Hitman: Absolution

/ Stirile Editiei / 1925 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Hitman: Absolution” este ultimul joc din seria “Hitman”.

Asemenea jocurilor precedente din aceasta serie, “Hitman: Absolution” este un joc care iti pune mintea la lucru, intrucat trebuie sa indeplinesti misiuni in situatii complicate.

Protagonistul acestui joc este un asasin, cunoscut sub numele de Agent 47 si obiectivul acestuia este sa duca la bun sfarsit toate misiunile in care este angajat, astfel jocul este strucurat pe mai multe capitole, fiecare capitol reprezentand o misiune.

Agent 47 nu era o persoana ca oricare alta, ci un asasin creat genetic, introducandu-i-se genele celor mai buni asasini sub ideea crearii asasinului perfect, semnul distinctiv fiind un cod de bare tatuat pe ceafa acestuia.

road-blurPrin intermediul acestui joc, jucatorii sunt transpusi in pielea unui ucigas fara scrupule, unei persoane pentru care conteaza doar savarsirea crimei perfecte, comform detaliilor precizate de catre angajator.

Elementul cheie care diferentiaza acest joc de precedentele lui este diversitatea de moduri de a finaliza misiunea: in jocurile precedente exista un singur mod de a finaliza misiunea, de obicei foarte complicat, nepermitand jucatorului sa gaseasca o modalitate personala de a anihila victima, dar in acest ultim joc, fiecare harta devine un mini-sandbox, fapt ce permite jucatorului sa creeze o metoda personala (subtila sau directa) de a duce la bun sfarsit misiunea.

Story-line-ul incepe prin angajarea lui Agent 47 intr-o misiune de protejare a unei tinere care putea fi  un asasin genetic (asemenea lui) si plecand de la ideea asta, incepe desfasurarea actiunii.

Aceasta ultima parte a seriei este mai performanta din punctul de vedere al controlului si al graficii. Controlul s-a imbunatatit fata de jocurile precedente, iar graficile realistice sunt specifice perioadei in care ne aflam.

Jocul imita aspecte umane, facandu-l unul din cele mai realistice jocuri la ora actuala.

Probabil ca multi sunt de parere ca nu poate fi atat de greu sa indeplinesti misiunile, avand in vedere ca in jocurile de tip shooter se omoara sute de personaje, insa in acest joc nu este asa, daca tinta nu este eliminata intr-un mod cat mai subtil vei fi luat in vizor de catre oamenii din jurul tau si in 99% din cazuri vei fi prins si acest lucru va compromite misiunea.

Acest joc beneficiaza de un mod numit “Contracts” care permite jucatorilor sa elaboreze (in functie de nivelul la care se afla) contracte pe hartile si tintele deblocate, acest lucru sporindu-i longevitatea acestui joc.

“Hitman: Absolution” este un joc care cere un sistem performant pe care sa ruleze, dar nu este un joc care sa te faca sa regreti sau sa iti dea senzatia ca iti pierzi timpul jucand.


Alte articole din aceeasi sectiune