Luna Aprilie nu mai este luna pacalelilor, ci luna Apple Watch?

/ Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie / 2451 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Febra Apple Watch

Cu lansarea precomenzilor programata in 10 Aprilie si a livrarilor incepand cu 24 Aprilie, Apple a incercat sa aduca in atentia pietei , printr-o campanie foarte minutios organizata, ceasurile si bratarile din colectia Apple Watch despre care am discutat in cateva randuri aici, la DozaIT.

Sigur ca, Apple si-a propus ca din prima zi sa invadeze, cu o baie de oferte o piata careia pana in  acel moment ii era cvasi-straina, si ca atare, si publicitatea din jurul acestui eveniment a atins cote impresionante.

Rapoartele de marketing prognozeaza vanzari rtecord inca din primele ore ale zilei de 10 Martie si probabil ca asa va fi. Parte dintre cumparatori isi pun speranta in faptul ca aceste ceasuri, mai ales cele din primele loturi, vor deveni peste ani relicve dreosebit de valoroase pentru colectionari si se orienteaza catre modelele mai scumpe. Altii chiar au nevoie de astfel de dispozitive pentru a le face viata mai usoara, pentru a ii ajuta sa isi gestioneze eforturile si programul zilnic.

In ambele cazuri , Apple va avea de castigat.

Ready, steady, GO!

apple w2Dezvoltatorii se grabesc sa puna la punct pe ultima suta de metri, aplicatii care mai de care mai interesante.

Ce face Apple?

Apple a postat o serie de Obiective de coduri C care sa permita unei aplicatii sa se plieze pe programele instalate pe dispozitivele Apple Watch, sa utilizeze la capacitate maxima si in conditii optimestructura complexa de date, ceea ce usureaza crearea de  aplicatii pentru micutele ceasuri si bratari.

Tot Apple a pus la dispozitia dezvoltatorilor, deja un cadru preliminar de programare si de personalizare a ceasurilor, cu mentiunea ca pana la livrare , aceste comenzi pot fi schimbate, ca urmare a modificarilor de programe din pachetul de baza.

Opinia dezvoltatorilor

Toata lumea se straduieste sa prinda ultimul val inaintea livrarilor, stiut fiind faptul ca, o aplicatie instalata este mult mai valoroasa decat una oricat de  interesanta, dar care presupune dezinstalarea aplicatiei cu care esti obisnuit sa lucrezi.

Nimeni nu isi doreste sa ajunga sa isi vada aplicatia postata printre ultimele de pe platforma  si pentru aceasta , Apple si Instagram se straduiesc sa puna la dispozitia dezvoltatorilor independenti cat mai multe  detalii care sa ii ajute in crearea de aplicatii complete si  utile.

Instagram

Instagram pune la dispozitia acestora tehnologie open-source ( deschisa tuturor, fara costuri pentru utilizare), platforma Watch App avand posibilitatea de a afisa fisiere de la utilizatori Instagram.

Instagram este destul de diferit fata de  standardul Apple de lucru , in ceea ce priveste modul cum abordeaza datele multi-dimensionale, si isi doreste sa se implice in acest domeniu de dezvoltare a sistemelor de lucru ale acestor ceasuri si bratari inteligente

Instagram nu este singurul care se grabeste sa puna la punct ultimele detalii ale aplicatiilor pentru Apple Watch, si nici pe departe cel mai zgomotos de pe piata.

Daca doriti sa experimentati singuri achizitia unui ceas de acest fel dintre primele loturi livrate anul acesta de Apple, setati-va ceasul personal, inteligent sau nu , pe ora Pacificului de Nord. In caz contrar, prtobabil ca veti pierde mai mult decat cele 7 ore, diferenta de fus orar.

 

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.