Fontul Zilei: Serendipity

/ Stirile Editiei / 2027 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

serendiCreat in atelierele echipei Maroon Baboon, Serendipity este o noua stea in domeniul fonturilor artistice, pretandu-se fara doar si poate la o multitudine de tipuri de imagini.

 

Descarcarea este gratuita,  indiferent de scopul pentru care este utilizat, nu este nevoie de licenta pentru utilizarea fontului, pachetul incluzand 90 de caractere diferite cu aspect de scris de mana, numar suficient de mare pentru a permite redactarea intr-o gama larga de dialecte si limbi.

 

Scrisul este lizibil, curat si aduce paginii pentru care este folosit, o nota romantica, si un parfum de epoca, dar se preteaza foarte bine si pentru pagini moderne, pentru coperte de carti de beletristica sau poezie, pentru articole de autor si pagini de blog, pentru pagini web cu aspect non-conformist s.a.

 

Ceea ce este deosebit la acest font, pe langa faptul ca este oferit  complet gratuit, sunt versiunile scoase pe piata de asemenea download free, versiuni care maresc exponential posibilitatile de utilizare ale fontului

free download Serendipity font
Font Serendipity- pagina de descarcare gratuita

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.