Codie va invata programare

/ Gadgeturi / 2880 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Inca o jucarie care isi propune sa dezvolte gandirea logica si abilitatile de programare ale copiilor dumneavoastra, este lansata de catre cei de la Indiegogo.

codie2Din ce in ce mai des, acestia reusesc sa aduca pe piata dispozitive si gadgeturi inovatoare sau cel putin deosebite din punct de vedere constructiv.

Unul dintre acestea, Codie, este o jucarie care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 8-12 ani,si este in fapt, un robot care poate fi programat prin intermediul unei aplicatii.

Limbajul de programare este un limbaj simplificat, codat, alcatuit din patrate colorate care pot fi deplasate pe ecran.

Pretul de comercializare al unui astfel de joc este de peste 150 $ si consta in consola de programare, Codie ( un vehicul pe patru roti, dotat cu 7 senzori, dintre care unul de temperatura, un  senzor de distanta cu ultrasunete-radiolocatie, senzor de lumina si senzor de deplasare pe linie, un microfon, sonerie si LED-uri), si  aplicatia de programare, compatibila iOS sau Android. Aplicatia comunica cu robotul prin Bluetooth, astfel incat copiii pot gestiona in timp real miscarile robotului-masina.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.