Facebook lucreaza la un program de livrare a stirilor pe telefonul mobil?

/ Stirile Editiei / 1494 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Acest program ar trebui sa fie conceput ca un READER, si probabil va afisa continutul pentru utilizatori si publicisti intr-un format vizual nou, croit pentru telefoane mobile.

Ca si pe Twitter, utilizatorii Facebook impartasesc, de regula, stirile importante prietenilor de retea. In acest moment, gigantul retelelor de socializare, Facebook se pare ca este pe cale sa adauge un serviciu de livrare a stirilor pe telefoanele mobile.1054205_hot_news

Proiectul inceput, spun gurile rele, de peste un an de zile, probabil ca va semana cu Flipboard, populara aplicatie de citire a stirilor care imbina stiri din mai multe surse. Nici un purtator de cuvant Facebook nu a facut vreun comentariu asupra acestui subiect.

Deocamdata nu se stie sigur daca acest proiect va fi sau nu vreodata lansat, el fiind totusi o cerinta, datorita evolutiei gusturilor utilizatorilor de retele sociale.

In timp ce internetul continua sa fie din ce in ce mai prezent pe telefonul mobil, in fiecare zi, Facebook intarzie sa lanseze programe de advertising pentru acestea. In aprilie, reteaua sociala Facebook a lansat Facebook Home, ceea ce este de fapt o familie de aplicatii pe mobile si un skin focusat pe retele sociale, care poate fi instalat doar pe smartphone-uri utilizatoare de Android.


Alte articole din aceeasi sectiune