Bara luminoasa de la Dual Shock 4 nu poate fi stinsa!

/ Stirile Editiei / 1338 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Controller-ul de la DualShock4, consola Sony, nu permite gamerilor sa opreasca bara luminoasa, in ideea de a economisi energie si implicit de a prelungi perioada de functionare a controller-ului pana la urmatoarea reincarcare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPe langa faptul ca nu se poate economisi energia, bara este dotata cu culori care se schimba in functie de evolutia jocului si de nivelul la care se ajunge, lucru pe care, parte dintre jucatori il reclama ca fiind deosebit de deranjant. Intr-adevar, bara este dotata cu 3 LED-uri de culori diferite, toate trei destul de intense si, mai ales pentru cei care prefera sa joace in semiobscuritate, situatia nu este cea mai confortabila posibil. Bara este utila doar daca se conecteaza  o camera web la play station, altfel este inutila. Cum putini sunt gamer-ii care au intentia de a conecta o camera web la consola lor, se pare ca bara nu mai are un alt rol decat sa goleasca de energie electrica bateria si asa destul de usor de consumat a controller-ului.

Initial Sony si-a propus sa includa cate 1 camera web in fiecare pachet DualShock4, insa datorita conditiilor de piata (lansarea Xbox One de la producatorul Microsoft s-a petrecut in aproximativ aceeasi perioada), s-a decis eliminarea camerei web din pachet pentru ca pretul de comercializare a produsului sa scada sub pretul Xbox One.

Sony nu a confirmat aceasta decizie ca fiind cea reala, insa este singura care pare realista.


Alte articole din aceeasi sectiune