MSN TV va disparea pe 30 septembrie

/ Stirile Editiei / 1266 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Microsoft va inchide pe data de 30 septembrie MSN TV, serviciu care permitea utilizatorilor sai sa acceseze internetul de pe televizor, pe motiv ca in acest moment, piata este saturata de device-uri care permit accesul la internet de pe tablete, telefoane mobile, precum si consola Xbox, produsa chiar de catre gigantul  software.

Microsoft a achizitionat reteaua WEB TV Networks in anul 1994 si a platit pentru ea 425 milioane de  dolari, ca sa permita utilizatorilor sai sa urmareasca programele TV si sa navigheze pe internet in acelasi timp. Mai tarziu, programul care inlesnea aceasta facilitate a fost denumit MSN TV, iar versiunea noua, cu caracteristici imbunatatite si mai puternica, MSN TV 2, a fost lansata in scurt timp dupa aceasta.

file000534202671Microsoft are deja postate raspunsuri pe o pagina FAQ pentru cei care doresc sa se lamureasca ce si cum se va intampla la 30 septembrie 2013. Spre exemplu, pentru userii MSN TV 2, ultima factura care se va plati, va fi cea din luna august 2013, in functie de data scadenta a fiecarui utilizator.

In ceea ce priveste conturile MSN TV 2, utilizatorii pot sa le acceseze pe clientul de webmail al Microsoft, Outlook. com. Albumele foto ale userilor MSN TV 2 se recomanda sa fie salvate pe Sky Drive, deci userii sunt sfatuiti sa-si converteasca fotografiile personale pentru a fi uploadate pe Sky Drive.

Utilizatorilor li se ofera optiunea de a pastra set-top-urile necesare MSN TV, pentru a le folosi in continuare in accesarea  de muzica si  video clipuri de pe PC  pe retelele lor de acasa, sau sa stearga fisiere, folosind un serviciu de reciclare.

Image courtesy of FreeDigitalPhotos.net


Alte articole din aceeasi sectiune