Surpriza de la sfarsitul lunii – LG G4

/ Evenimente IT, Stirile Editiei, Tehnologie, Telefoane mobile / 2642 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Gigantul sud-coreean LG a trimis deja invitatiile  pentru un eveniment care va avea loc in data de 28 Aprilie, simultan in Londra, New York, Paris , Seoul, Singapore si Istanbul, sub egida „See the great, Feel the great”, iar speculatiile lansarii la acest eveniment a noului si mult-speculatului lor cap de serie – LG G4, par a se confirma.

 

Inainte de lansarea oficiala, zvonurile in ceea ce priveste caracteristicile noului smartphone al coreenilor se acutizeaza.
Cel mai probabil, noul telefon va avea dimensiuni mai mari decat predecesoarele sale, probabil avand variante cu dimensiuni pornind de la 5,7 inch si pana la 5,2 inch (care pare a fi „dimensiunea de aur” pentru smartphone-uri).
lgg42
Caracteristici generale

Ne asteptam ca noul telefon LG sa difere de versiunea LG G3 si sa inglobeze caracteristici la moda anul acesta , cum sunt  scanarea amprentei, design waterproof si dustproof, rezistenta marita la socuri mecanice, sisteme de securitate moderne, tehnologie de localizare a privirii, dar retineti ca acestea sunt doar zvonuri, la care asteptam confirmarea sau infirmarea la mijlocul saptamanii viitoare.

 

Un alt zvon interesant este presupusa capacitate a noului LG de a prelua imagini subacvatice (era doar o chestiune de timp  sa se treaca de la water-proof la water-use).

 

 In ceea ce priveste designul, ar fi normal ca LG sa isi doreasca sa inglobeze cele mai noi tendinte in aceasta directie.
Caracterisitici tehnice

Cel mai probabil, noul telefon va rula Android Lollipop 5.1. cu procesor Qualcomm Snapdragon 808 hexa-core, in locul mai performantului Snapdragon 810, utilizat deja de LG la LG G Flex 2, mai ales datorita faptului ca supraincalzirea crea deja probleme la utilizare.

 

Cel mai probabil, telefonul va dispune de memorie interna de 23 GB si nu avem nici macar zvonul ca ar putea sa ofere posibilitatea de suplimentare prin card SD.

 

Camera principala ar putea sa aiba 15 MP, iar cea frontala 7 Mp.

In ceea ce priveste pretul de achizitie cu sau fara precomanda, nimeni nu  zice si nu spera nimic.

 

Cel mai sigur este ca vom afla saptamana viitoare detalii concrete in acest sens.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.