Targul fabricantilor Bay Area- 2015

/ Evenimente IT, Gadgeturi / 2629 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Organizat mai degraba ca un targ de tara, Targul fabricantilor Bay Area aduce impreuna  fabricanti, inovatii interesante, auto-didacti in tehnica si automatizare, ingineri, persoane al caror hobby este tehnologia, cluburi de stiinta, artisti, studenti, elevi, dar si comercianti care spera sa gaseasca ideea sau produsul care sa ii propulseze pe mai departe.

 

Avand prima editie in vara anului 2006, Maker Faire in the Bay Area a demonstrat cata popularitate  poate sa atraga o astfel de manifestare in randul populatiei, atunci cand stiinta coboara printre oamenii de rand. Faptul ca in cadrul targului se permite atingerea si utilizarea „exponatelor” este p[robabil factorul care atrage si care poilarizeaza atata interes din partea populatiei.

 

Anul trecut,  targul a fost vizitat de un umar record de 215.000 de oameni, din randul carora 44% erau pentru prima data la o astfel de manifestare, 50% dintre vizitatori aducandu-si si copiii la acest targ.

market faire

 

 

 

 

 

 

Maker faire aduna curiosi, dar este, de asemenea si o ocazie pentru producatori si pentru inventatori de a se intalni, de a stabili relatii de colaborare de a se prezenta unii altora, de a gasi interese comune si nevoi specifice.

 

Avand inradacinata o cultura de tipul DIY ( Do it Yourself), est-europenii ar avea, poate mult mai mult succes cu organizarea de astfel de targuri, insa oportunitatile pe care sunt dispusi sa le valorifice cu ocazia lo, par sa nu fie suficiente pentru a se initia organizarea.

Mare pacat!

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.