Aplicatia romaneasca de sute de mii de euro

/ Stirile Editiei, Evenimente IT, Software / 2361 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

O aplicatie dezvoltata de o companie IT din Iasi a fost vanduta catre cel mai mare trust in Belgia pe o suma de ordinul sutelor de mii de euro.

Este vorba despre  o platforma care functioneaza precum un hub pentru anumite zone geografice (cartiere, orase) prin intermediul careia se pot publica anunturi de interes local. De asemenea, dezvoltatorii au integrat sub aceeasi platforma mai multe canale de comunicare, instrumente de utilizarea serviciilor publice, dar si fluxuri de notificare pentru informatiile de interes local.

Conducerea firmei a dezvaluit faptul ca nu se pot face publice detalii cu privire la valoarea drepturilor de autor pentru platforma, insa ne asigura de faptul ca pretul final va ajunge la cateva sute de mii de euro, incluzand investitia in dezvoltarea ulterioara. In prezent se negociaza detalii cu privire la dimensiunea echipei care se va ocupa in continuare de perfectionarea aplicatiei.

Incepand cu data de 1 iunie 2017, Public Square va deveni oficial parte din cel mai mare trust media belgian, urmand ca ulerior sa fie integrata in variantele digitale ale acestuia. Aceasta va inlocui anumite aspecte ale aplicatiilor de stiri locale, iar primul cotidian pe care va fi integrat sistemului este Het Belang van Limburg.

Prin intermediul acestei aplicatii, cei de la Mediahuis vor putea distribui informatii cu relevanta locala intr-un spatiu destinat personal. Belgienii vor avea acces la stiri locale, anunturi si sesizari din partea serviciilor publice, anunturi de angajare din spatiul alocat, diferite anunturi de vanzare/cumparare si multe altele.

Achizitia acestei aplicatii a fost demarata inca de la inceputul acestui an si va fi finalizata in sfarsit peste doar cateva zile. Actualii utilizatori ai Public Square vor mai putea beneficia de serviciile cu care au fost obisnuiti, in mod gratuit, pana la finalul anului 2017.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.