Blizzard pregateste un remaster pentru StarCraft

/ Stirile Editiei / 1754 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Majoritatea fanilor Blizzard isi aduc aminte cu nostalgie de inceputul anilor 2000, implicit de momentul in care prima versiune a jocului StarCraft a fost lansata. Acesta a avut un impact major in lumea gaming-ului, intrucat cei de la Blizzard au avut in vedere realizarea unei povesti captivante (razboiul dintre mai multe lumi) pe care au dezvoltat-o in cele mai mici detalii. Din aceasta cauza, jucatorii aveau sentimentul continuu ca sunt prezenti in universul respectiv si se puteau regasi in unele personaje, luand parte in mod activ la actiune. Adaugand la acest aspect elemente grafice profesioniste pentru vremea respectiva, dezvoltatorii au reusit sa inregistreze peste 11 milioane de exemplare vandute de la data lansarii si pana in iarna lui 2009.

Pana acum cateva zile, ideea de un remaster pentru StarCraft era doar un zvon prea frumos ca sa fie adevarat. Din fericire, cei de la Blizzard ne-au facut placuta surpriza de a confirma aceste informatii in mod oficial si ne-au anuntat ca vor pregati o versiune imbunatatita complet in vara acestui an.

Update-ul vizeaza doar experienta utilizatorului si partea de online. Astfel, noua versiune va aduce grafica imbunatatita cu suport 4K, efecte grafice si sonore imbunatatite, o serie de optiuni pentru conectivitate, suport pentru chat, matchmaking echilibrat, optiuni de streaming, salvari ale jocului in interiorul cloud-ului, suport pentru platforma Battle.net si multe altele.

Ideea din spatele jocului nu va avea deloc de suferit, intrucat ea este principalul motiv pentru care StarCraft a fost indragit de un numar atat de mare de jucatori.

Acest upgrade incanta marea majoritate a gamerilor din intreaga lume, intrucat vor putea sa joace StarCraft exact ca inainte, doar ca de aceasta data pe un ecran 4K la rezolutie maxima, grafici demne de placile video din prezent si efecte sonore care vor intensifica si mai mult experienta de joc.

Deocamdata cei de la Blizzard ne-au oferit cateva imagini demo pentru a ne face o idee despre cu va arata noul joc, insa pentru mai multe detalii in timp real va invitam sa accesati site-ul oficial StarCraft.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.