Converbration, solutie pentru oameni foarte ocupati

/ Stirile Editiei / 1986 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Cat de bine ar fi sa puteti sa stiti in timpul unei sedinte daca apelul telefonic la care, sigur ca nu puteti sa raspundeti, este cel pe care il asteptati de foarte mult timp si care ar schimba mersul lucrurilor, sau unul total inutil la care nu trebuie sa va deranjati sa raspundeti imediat?

 Ar fi foarte usor sa stiti imediat ce primiti un mesaj, daca merita sa va grabiti sa raspundeti la el , sau poate fi amanat  o perioada. Cu ajutorul acestei aplicatii, Converbration, aveti posibilitatea de a afla imediat daca mesajul primit este de importanta pentru dumneavoastra sau nu.

Aplicatia are capacitatea de a aloca o serie de sunete si vibratii pentru a emite informatii despre continutul sau importanta mesajului primit, alertandu-va prin aceasta asupra mesajului, fara sa fie nevoie sa il deschideti, sau sa atingeti telefonul in tot acest timp.

De exemplu, daca receptionati un mesaj lung, veti putea primi un mesaj de avertizare ceva mai lung fata de cel utilizat cand, de exemplu,  cineva v-a trimis un emoticon pe una din retelele de socializare pe care aveti conturi.

 Daca mesajul este interogativ, sunetul alocat este diferit fata de cel al unui mesaj care reprezinta o afirmatie. Aplicatia va permite de asemenea sa alocati sunete pentru anumite cuvinte-cheie pe care le presupuneti a le primi in mesajele de maxima importanta, astfel ca veti fi instiintat la timp, simplu si eficient daca merita sa va deranjati sa va uitati la telefon sau infomatia poate sa mai astepte o vreme. De asemenea aveti posibilitatea de a va seta alarme care va anunta daca raspunsul asteptat este pozitiv sau negativ, daca este marcat ca si urgent, daca provine din mesajele text ale telefonului sau e sosit via e-mail, WhatsApp, Facebook, Hangouts s.a.,  sau in legatura cu familia sau serviciul.

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.