Aplicatia Word Flow Keyboard de la Microsoft pe iOS

/ Software, Stirile Editiei / 2506 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Modul in care accesati internetul de pe tableta sau telefonul mobil, difera complet de modul in care acest lucru se petrece atunci cand utilizati o tastatura reala, la PC sau laptop.

Eforturile de eficientizare a tastarii, eforturi declansate odata cu amploarea pe care o au dispozitivele mobile de accesare a internetului, nu au condus pana in acest moment la rezultate cat de cat notabile.

word flow Amplasarea caracterelor paralel cu marginea display-ului implica utilizarea ambelor maini pentru tastare sau diminuarea la limita a display-ului pentru a permite accesul pe intreaga suprafata, a mainii drepte care in acelasi timp are si rolul de a sustine dispozitivul mobil.

Lansarea de catre Microsoft a aplicatiei Word Flow, aduce intr-adevar o solutie ergonomica problemei tastarii cu o singura mana.

Aplicatia este deja disponibila in Statele Unite ale Americii, si probabil, in functie de modul cum va fi primita de catre consumatori, va deveni disponibila si in restul lumii.

Ceea ce ofera  nou aceasta aplicatie, este o viteza mai mare de tastare si, implicit de navigare pe internet, dispunand si de optiunea de predictie, ce permite alegerea cuvintelor deja formate pentru inserare directa. In aceste conditii, accesarea internetului de pe dispozitivele mobile este mult mai facila, gasirea paginilor de interes precum si relationarea cu continutul acestora si cu  ceilalti utilizatori devine la fel de usoara ca pe orice alt dispozitiv care poseda tastatura reala.

Dispunerea  caracterelor in forma unui arc de cerc le face la fel de accesibile  pentru mana cu care se tasteaza, iar aplicatia se poate seta atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci.

Creata de celebra divizie de cercetare „Garage”, aplicatia pare sa corespunda asteptarilor utilizatorilor, propulsand dispozitivele care utilizeaza iOS in topul preferintelor.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.