Primul client BitTorrent pentru console

/ Software, Stirile Editiei / 2058 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

torrexAplicatiile de descarcare torrent sunt un lucru destul de comun in zilele noastre atat pentru PC-uri cat si pentru dispozitivele mobile, dar utilizarea acestora pe console a reprezentat un impediment pana acum pentru ca sistemul de operare al acestui tip de dispozitiv restrictiona descarcarea anumitor fisiere din surse necunoscute, in cazul de fata fisierele de tip torrent.

De curand, dezvoltatorii Xbox One au abordat o alta tactica pentru sistemul de operare, utlizand o varianta modificata a versiunii Windows 10. Acesta permite prin tehnologia Universal Windows Platform (UWP) crearea de aplicatii universale pentru dispozitivele care ruleaza cu Windows 10, fie ca este vorba despre tablete, smartphone-uri, PC-uri sau console.

Torrex, un soft dezvoltat de Finebits OU, a aparut acum ceva timp si in prezent are o versiune stabila pentru PC. Aceasta nu poate fi utilizata si pe consolele de jocuri, insa dezvoltatorii lucreaza la o noua versiune care va avea o interfata conform cerintelor Universal Windows Platform si care va oferi acces complet la toate facilitatile variantei pentru desktop. Singura diferenta sesizabila ar fi faptul ca platforma nu permite transferarea fisierelor de tip torrent dorite pentru download in browserul Edge ci va fi necesara descarcarea fisierelor de tip .Magnet si incarcarea manuala a acestora.  Pentru a rezolva aceasta problema, cei de la Finebits OU incearca sa lanseze un browser special pentru Xbox One care va eficientiza functionarea programului.

Acest lucru ar schimba radical aria consolelor de jocuri, dar pana atunci asteptam un anunt concret al dezvoltatorilor.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.