Primele informatii despre iPhone 7 dupa testul cu Geekbench

/ Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie, Telefoane mobile / 2272 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

pexels-photo-largeDupa doar cateva zile de la anuntul oficial, noul iPhone 7 a aparut pe lista produselor testate de Geekbench, unul din cele mai populare teste pentru performanta. In urma testului s-a confirmat pasiunea celor de la Apple pentru imbunatatirea procesoarelor, intrucat procesorul noului smartphone a fost clasat deasupra modelelor Snapdragon 820 si Exynos 8890 despre care stim ca au imbunatatit considerabil dispozitivele mobile aflate sub emblema Samsung.

Noului procesor i s-au acordat 3379 de puncte la testul single-core si 5495 la testul multi-core. Comparandu-l cu cele doua procesoare mentionate mai sus observam ca diferenta dintre ele este data de testul single-core. Snapdragon 820, patentat de Qualcomm, a obtinut 1900 de puncte pentru primul test si 5500 pentru al doilea, iar Exynos 820 a reusit sa stranga 2060 de puncte la testul single-core si 6100 la cel multi-core. Daca punem in balanta faptul ca aplicatiile iOS sunt create pentru a functiona cu un singur nucleu (acest lucru asigura compatibilitatea cu produsele mai vechi) reiese faptul ca Apple a dorit sa produca un procesor foarte rapid pentru aplicatiile sale si paritate pentru cele care necesita mai multe nuclee pentru functionare.

Testul confirma si infirma totodata cateva zvonuri legate de noul telefon. Conform Geekbench, dispozitivul va veni prevazut cu un procesor Apple A10 in doua nuclee, 2 GB memorie RAM si iOS 10.1, acest lucru datorita  feedback-ului negativ primit pentru versiunea 10.0 in varianta beta care a fost disponibila pentru testare inca de la jumatatea verii.

Vom afla mai multe date despre noul smartphone miercuri seara, cand Apple va tine o conferinta de presa in care va face publice proiectele din viitorul apropiat dar va furniza si detalii despre proiectele aflate in plina dezvoltare.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.