Televizorul viitorului

/ Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie / 2664 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Pentru generatia tabletelor a phabletelor si a telefoanelor mobile, ideea de a alerga de la servici pentru a prinde emisiunea preferata la TV, este o aiureala cumplita si un chin pe care nu inteleg de ce ar fi nevoie sa si-l asume.

Practica parintilor lor, de a se instala in fotoliu cu cateva minute inainte de inceperea emisiunii favorite parand deja un fel de ritual religios, iar dezamagirea acestora ca urmare a pierderii unui episod, luand proportii de catastrofa nationala, reprezinta un consum nervos pe care sigur nu sunt dispusi sa il gestioneze.

Ceea ce si-a propus Apple sa realizeze in Statele Unite, se pare ca va reusi in Europa start-up-ul  Molotov care incepand cu luna iulie anul acesta  ofera o platforma de televiziune destul de interesanta, oferind abonatilor, programe TV.

In acest sens, Molotov a incheiat parteneriate cu principalele retele TV frantuzesti, de la TF1 si pana la Canal+, de la M 6 si pana la France Télévisions, ar au adus la bord si cateva canale de mai mica importanta, ce isi cauta un drum si o sansa de lansare pe piata.

molotovDaca va imaginati ca Molotov va pune la dispozitie doar sansa de a butona in fata calculatorului in loc sa va aduca in sufragerie la TV, va inselati amarnic. Platforma permite amestecarea  continutului live, cu emisiuni deja difuzate, sau cu emisiuni ce urmeaza sa fie  difuzate intr-un mod de-a dreptul interesant.

Nu este doar o platforma TV clasica, ci este una inmultita cu 10 si tinde sa devina inmultita cu 100.  Astfel Molotov va oferi mult mai multe oferte abonatilor lor, in plus, oferta este dinamica, intr-o continua schimbare, in Franta canalele gratuite TV putand sa difuzeze filme cu un an inainte de a putea sa fie transmise pe Netflix sau CanalPlay, situatie deloc de neglijat.

Sigur ca aceasta patforma va permite vizionarea programelor care sunt online pe TV, insa pe fiecare canal puteti sa alegeti sa vizionati oricare dintre programele deja difuzate, fara sa va faceti grija ca ar trebui inregistrate in vreo memorie temporara sau nu.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.