A venit primavara, s-a dat startul curelor de slabire cu Pedometer & Weight Loss Coach

/ Gadgeturi, Software, Stirile Editiei, Telefoane mobile / 2508 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Pe piata de profil, se simte o nevoie insatiabila de aplicatii/ dispozitive de coaching precum si de fitness trackere, care mai de care mai sofisticate si mai performante.

Din punctul nostru de vedere, va recomandam o aplicatie Android care va va satisface cerintele de monitorizare a efortului si care nu este atat de complicata incat sa va pierdeti rabdarea  incercand sa o utilizati, si anume: Pedometer and Weight Loss Coach.

Aplicatia este la baza un numarator de pasi si ar merita sa spunem ca este destul de precis.

Avantajele Pedometer and Weight Loss Coach

In primul rand, este gratuit si performant. Ce sens are sa achizitionati un dispozitiv performant daca aveti posibilitatea sa descarcati aceasta aplicati simpla care nu necesita setari complicate si puteti incepe sa o utilizati imediat ce o aveti instalata pe telefon.

Aplicatia permite reglarea acuratetii masuratorilor daca din nefericire nu sunteti convinsi de acuratetea masuratorilor.

De asemenea, aveti la dispozitie cateva moduri de lucru care acopera o gama diversa de necesitati, aveti astfel modul cu economisirea energiei sau cel cu maxima acuratete.

De asemenea, Pedometer permite fixarea de targeturi zilnice de pasi  precum si targeturi de index de masa corporala sau de greutate specifica, iar pentru un abonament lunar de 3,99$ puteti beneficia de cateva tool-uri chiar interesante, daca sunteti cu adevarat pusi pe treaba.

Daca v-am suscitat interesul, puteti descarca aplicatia de la butonul de mai jos:

Download Pedometer & Weight Loss Coach from Google Play
Descarca Pedometer & Weight Loss Coach de pe Google Play

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.