Scanify- tehnologie de varf la o apasare de buton

/ Gadgeturi, Hardware, Tehnologie / 2283 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Celor carora tehnologia de scanare 3D li s-a parut o corvoada complicata pana in acest moment, sau pentru care pretul de cost al echipamenelor care permit scanarea in conditii de maxima fidelitate li s-a parut imposibil de atins, Conferina CES 2015 le-a oferit o solutie inovatoare furnizata de echipa de la Fuel3D-scannerul de ultima generatie Scanify.3d1

Echipamentul cu un design modern, futurist si usor de utilizat ese capabil sa genereze imagini tridimensionale de mare acuratete, cu minim de efort, imbinand tehnologia imaginii fotomerice a camerelor digitale 3D cu functionarea a 2 camere digitale ( cate 1 pentru fiecare ochi ) stereo precalibrate.

Scanify imbina tehnologiile de redare geometrica si fotometrica 3D, fiind cel mai eficient scanner 3D de mana, scannerul capabil sa impulsioneze moda selfie-urilor si sa permita valorificarea superioara a detaliilor captate cu ajutorul programelor de redare a imaginii, programe incluse in pachetul standard de achizitie a scannerului.

Soft-ul cu care se livreaza permite modificarea imaginilor, animarea lor, dar si transformarea lor in fisiere cu formate standard pentru printarea cu imprimante 3D.

3d2Pe langa toate acestea, avantajele acestui tip de scanner sunt:

  • Pretul de cost foarte redus fata de scannerele de aceeasi calitate ( Scanify costa doar 1.490 de $, fata de minim 15.000 $, cat costa scannerele din aceeasi clasa), pret de cost care rezida in mare parte din tehnologia inovatoare de care dispune.
  • Rezolutia foarte mare, scannerul putand reda cu acuratete detalii de dimensiuni sub 0,35 mm .
  • Gama de culori adecvate, naturale, conforme cu realitatea
  • Echipament deosebit de versatil, permite modificarea imaginilor preluate fara sa aduca alterare imaginiii
  • Rapiditate-Scanify se comporta ca si un aparat de fotografiat digital, preluand imaginile 3D intr-o zecime de secunda, fara sa faca rabat de la calitatea imaginii
  • User-friendly. Acest tip de scanner este foarte usor de manevrat, se lucreaza cu el ca si cu o camera digitala, practic se utilizeaza la fel cu acestea.

Daca v-ati dorit un scanner 3D care sa aiba performante uimitoare, CES 2015 va recomanda cu caldura, Scanify.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.