Cea mai subtire tableta din lume- Venue de la Dell

/ Evenimente IT, Gadgeturi, Hardware, Tablete / 2975 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Asteptata inca din toamna, tableta cea mai subtire si probabil, cea mai dotata ca si sistem de operare, Venue 8 7000 Series, a celor de la Dell, a fost lansata cu ocazia CES 2015, acum cateva zile ( 6 ianuarie 2015 ) la Los Angeles.

dell1Cei care au cumparat deja aceasta tableta deosebita, au putut constata faptul ca pretul de 399,99 $ cu care este comercializata in Statele Unite este pe deplin justificat, avand in vedere dotarile acestei tablete.

Cu o grosime de numai 6 mm, cu diagonala de 8 inch, aceasta are o rezolutie de 2560×1600 pixeli, perfecta pentru a valorifica la maximum imaginile preluate cu sistemul de captura Intel RealSense cu care se lauda. Intr-adevar, Venue 8 7000 este prima tableta care utilizeaza acest sistem inovator.

Acest sistem de captura are ca principala coordonata simbioza dintre camera de 8 Mp si cele doua camere de 720 p care opereaza corelat pentru a putea prelua o gama larga de variatii ale aceluiasi subiect si ulterior pentru a permite prelucrarea diferita a partilor din imagine, fie prin inserarea de efecte, fie prin fragmentarea imaginii, facilitand prin aceasta, realizarea de fotografii deosebite, clare si care dau volum.

In viitorul apropiat, Dell promite upgradarea sistemului printr-un program care sa permita masurarea distantelor intre doua puncte prin simpla deplasare a degetului pe ecran.

Aplicatia dispune de cea mai noua tehnologie de refocusare si  filtrare.

dell2Display-ul utilizat este AMOLED,  perfect pentru a reda clar si in culori vii imaginile preluate de camere.

Suplimentar, tableta mai dispune de o camera frontala de 2MP.

Memoria tabletei este de 16 GB, spatiu de stocare care se poate extinde cu ajutorul cardurilor micro SDXC, procesorul fiind produs de Intel in versiunea Moorefield cu 2 GB de RAM.

Colaborarea intre Dell si Intel in realizarea acestei tablete are ca si rezultat final o tableta care se poate conecta la internet fie prin wiFi, fie prin LTE.

Tableta opereaza in Android 4.4 KitKat si se preconizeaza o upgradare la Android 5.0 Lollipop in viitorul apropiat.

Cu toate aceste detalii tehnice, putem considera clar Venue 8 7000 Series una dintre cele mai elegante si eficiente tablete la ora actuala, tableta care inglobeaza cele mai noi dotari existente la acest moment, si pe care o asteptam in Romania, in cel mai scurt timp.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.