Conferinta I/O a Google- fixata pentru luna mai

/ Evenimente IT / 2090 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Avand in vedere interesul manifestat pentru acest eveniment, Google a decis acordarea sansei de a putea cumpara un bilet , prin intermediul unei loterii.

Nu este primul an in care Google practica aceasta metoda de selectie, probabil nu va fi nici ultimul.

Intre timp, a fost stabilita cu exactitate data cand conferinta va avea loc, si anume- 28-29 mai ( la sfarsit de saptamana – joi si vineri) ceea ce permite organizatorilor sa se ocupe cu toata atentia de vizitatori. Conferinta va avea loc la  Moscone Center West in San Francisco, asa cum suntem deja obisnuiti.

Inregistrarea pentru loteria de acordare a sansei de a cuumpara bilete va incepe peste o luna, aproximativ, respectiv in 17 martie, incepand cu ora 9 locala si va dura 48 de ore, ceea ce ofera timp suficient pentru inscriere, desi, daca va doriti un loc fruntas…

Biletele de loterie au tendinta de a se „dizolva” practic, astfel incat cele 48 de ore sa fie mai mult decat suficiente pentru cei care doresc sa participe.

Aceste conferinte sunt foarte apreciate de public , mai ales pentru faptul ca Google obisnuieste sa ofere participantilor cadouri care depasesc cu mult costul de participare. De exemplu, anul trecut Google a ales sa le ofere participantilor 2 ceasuri Android smartwatch si, bineinteles Google Cardboard.

Daca doriti sa vedeti ce si cum este cu Google Cardboard, puteti incerca aici:

Desi nu se pomeneste nimic despre pretul biletelor de anul acesta, anul trecut costau 900$, astfel incat putem presupune ca anul acesta se va licita pentru 1000.

Va dorim succes la prins bilete!

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.