Romanii lanseaza un nou smartwatch

/ Evenimente IT, Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie / 2176 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

d84574accdd0fa4b9393ce9b2defd163_originalNoul produs romanesc se bucura in prezent de un impact extraordinar pe platforma Kickstarter. Romanii au primit mai mult de jumatate din buget multumita celor 350 de precumparatori si inca mai au la dispozitie 43 de zile pentru a-si atinge targetul de aproximativ 81 000 de lire destinate realizarii proiectului.

De ce as alege Dagadam Watch?

Probabil ca multi dintre dumneavoastra va intrebati de ce ati alege un concept despre care stiti ca nu se alfa sub sigla unor companii recunoscute la nivel mondial pentru performantele produselor de acest tip. Este foarte simplu!

Dagadam este rezultatul a 3 ani de cercetare si va reusi sa remedieze probabil cea mai mare problema a ceasurilor inteligente de pe piata actuala. Gadgetul are la baza un algoritm care se foloseste de modelul inteligentei artificiale pentru a studia comportamentul utilizatorului sau, astfel el se adapteaza in timp real comportamentului dumneavoastra. Dispozitivul va analiza ce tip de notificari utilizati in cea mai mare parte a timpului, iar in acest fel va va afisa de fiecare data doar informatiile de care aveti nevoie. Daca veti accesa anumite aplicatii pentru o perioada mai lunga de timp, Dagadam va inregistra acest lucru si le va include in lista notificarilor de interes.

Ceasul este construit in jurul unui display circular de 1.4 inch, iar interactiunea cu acesta se realizeaza prin miscari circulare simple. Totodata, el vine cu o lista de setari prin care va puteti ajusta experienta de utilizare in functie de preferintele dumneavoastra.

Bateria ofera o autonomie de pana la 72 de ore de utilizare in regim normal, este rezistent la medii umede si praf, benefiaza de suport pentru incarcare wireless si de un asistent virtual pe nume Tico.

Oamenii din spatele acestui proiect sunt Dragos Mandu – Chief Executive Officer, Daragiu Bogdan – Chief Operating Officer, Liviu Alexandru – Chief Design Officer, impreuna cu o echipa de specialisti din Irlanda.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.