Microsoft are noutati interesante

/ Evenimente IT, Gadgeturi, Stirile Editiei, Tablete / 3218 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Astazi, 6 octombrie, intr-un eveniment care s-a desfasurat in New York, Microsoft a socat audienta prin lansarea unui laptop convertibil, primul device de acest gen produs de firma Microsoft, laptop denumit, Surface Book.

Estimat a se comercializa la un pret de 1500$, laptopul dispune de un display de 13,5 inch, cu un raport de 3/2 si cu 267 pixeli per inch, totalizand astfel peste 5 milioane de pixeli, si asigurand prin aceasta, o claritate deosebita a imaginii. Laptopul are ecranul detasabil, de 7,7 mm grosime, cantarind circa 726 g, prin intermediul articulatiei special concepute, ceea ce face din Surface Book un laptop convertibil in tableta, foarte interesant conceput din acest punct de vedere.

Procesorul Intel Core si placa video Nvidia, cu memorie GDDR5 par ca sunt capabile sa asigure suprematia acestui laptop in fata celor din aceeasi clasa, Microsoft garantand faptul ca este cel mai rapid laptop/tableta de 13 inch.

Tastatura se pare ca este silentioasa, iluminata, oferind o acuratete si o senzatie deosebita. Display-ul este, bineinteles, touchscreen.

microsoftSigur ca acest  dispozitiv nu are cum sa concureze laptop-urile clasice, cu iPad-urile si tabletele, insa vine pe piata in zona MacBook-urilor de 13 inch si a laptop-urilor de dimensiuni similare produse de Lenovo, precum si de alte firme la fel de renumite.

Microsoft a introdus un pad de sticla deosebit care permite recunoasterea simultana a 5 degete, pentru o mai buna utilizare a Windows10.

Acestea sunt primele detalii despre cel mai nou laptop existent la aceasta ora, incepand cu 26 octombrie anul acesta, va aparea pe piata, astfel ca, se vor putea spune mai multe, dupa ce va fi utilizat laptopul de catre cumparatori,  in deplina cunostinta de cauza, nu doar  din afirmatiile celor de la Microsoft.

Tot cu aceasta ocazie, Microsoft anunta introducerea laptopului Surface Pro 4, cu procesor Intel Core, cu display de 12,3 inch, Pixel Sense, cu contrast deosebit, si culori naturale, care asigura o experienta deosebita la utilizare.

Ceea ce deosebeste acest laptop de celelalte dinaintea sa, pe langa performantele incontestabile, il reprezinta faptul ca permite asezarea ecranului in diverse pozitiii  usurand manevrarea si utilizarea sa.

Sigur ca, Microsoft pregateste si multe alte surprize, insa cele discutate mai sus, precum si apropiata lansare a noului tip de smartphone Lumia, vor marca luna octombrie, fiind lansate la timp pentru a prinde in plin vanzarile de sarbatorile de iarna.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.