Conferinta Apple watch live

/ Evenimente IT / 3501 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

watch4Luna Martie este plina de surprize, care mai de care mai spectaculoase.

Imediat ce se incheie congresul Mobile World, Apple isi lanseaza produsele sale de top in domeniul smartwatch-urilor, intr-o conferinta atent pusa la punct si care  se poate receptiona live aici.

Asa cum Apple afirma, si-au transformat ceasurile in micro-calculatoare, capabile sa indeplineasca cateva sarcini utile, nu foarte complicate, cum ar fi transmiterea de mesaje text, grafice sau video,  navigarea comoda pe internet,  apeluri telefonice, cu un dispozitiv usor de utilizat,  robust si nu foarte greu.

watch3Asa cum recunosc producatorii, aceste dispozitive dispun de un ecran foarte mic, si foarte rezistent la socuri mecanice. Din acest motiv, o preocupare  importanta a constat in  modul de maximizare a imaginii si in alegerea materialelor de structura ale acestui dispozitiv.

watch1Pe langa acuratetea in afisarea orei exacte, si toate functiunile unei bratari de sport, smartwatch-urile preiau parte din functiile unui telefon mobil, creind astfel o nisa pe care s-au instalat destul de comod.

Apple smartwatch sunt dispozitive utile, din ce in ce mai cautate si prin aceasta conferinta, producatorii isi doresc comunicarea cu clientii si viitorii utilizatori de smartwatch-uri, de la nivel producator-consumator, in ideea prezenta toate imbunatatirile aduse dispozitivelor lor. Probabil ca multi vor privi  conferinta cu sufletul la gura, astfel incat, ar fi probabil, o idee buna sa va conectati cu ceva vreme inainte de inceperea ei.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.