Doze de stiri

/ Gadgeturi, Hardware, Internet, Stirile Editiei / 3246 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Microsoft anunta lansarea in luna decembrie a sistemului de operare Windows  Mobile 10, sistem de operare menit sa ruleze pe smartphone-uri inclusiv cele de tipul Lumia 950 si 950 XL. Probabil ca majoritatea telefoanelor vor putea sa ruleze Windows Mobile 10 , ceea ce ar asigura intrarea fulminanta in cursa sistemelor de operare pentru dispozitive mobile, a concernului Microsoft.

doze de stiriMicrosoft Lumia 550 este capabil sa ruleze Windows 10 Mobile, la costuri reduse. La un pret de cost de 139$, pret considerat modic in gama smartphone-urilor de acest tip, telefonul care va intra pe piata in decembrie anul acesta, nu are performante atat de coplesitoare, insa dispune de un display de 5 megapixeli, de un procesor QuadCore Snapdragon 210, care are la dispozitie 8GB precum si slot de card MicroSD, 2 camere, de 5 si respectiv 2  megapixeli, bateria de 1905 mAh.

Pana in acest moment, Windows 10 se lauda cu peste 110 milioane de utilizatori, care si-au instalat sistemul de operare de pe tablete, telefoane, laptop-uri si desktop-uri, de la lansarea acestuia si pana in prezent, anunt facut chiar de cei de la Microsoft cu ocazia zilei de 6 Octombrie, la evenimentul care a avut loc in New York.

Porsche refuza instalarea Android Auto, pe noul lor model Porsche 911. Cauza refuzului o constituie cantitatea mare de informatii pe care acest sistem de operare o colecteaza de la masina, cum ar fi viteza de rulare, traseul parcurs de masina, s.a.m.d, date colectate si trimise catre sediul lor, situatie in care se lezeaza intimitatea conducatorului auto si a proprietarului masinii.

AMD in colaborare cu Dell si cu Oculus isi propune realizarea de dispozitive performante de accesare a realitatii virtuale. Cele trei mari firme si-au dat mana pentru a echipa PC-urile Oculus Ready, cu unitati de procesare grafica (GPU) de tip AMD Radeon, pornind de la 1000 de dolari. Pc-urile astfel echipate sunt destinate accesarii realitatii virtuale prin intermediul Oculus Rift in conditii deosebite de calitate.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.