Telefonul modular- ideea Google

/ Telefoane mobile, Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie / 2282 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

De cate ori ecranul spart al telefonului nu v-a indemnat sa preferati sa cumparati un telefon nou decat sa mergeti la un service pentru schimbarea acestuia, dat fiind faptul ca un display nou la telefon, nu e cu mult mai scump decat un telefon second hand?

In cat timp ati ajuns sa fiti exasperat de configuratia pe care ati capatat-o odata cu cumpararea telefonului mobil ?

De ce aspectul telefonului dumneavoastra trebuie sa fie  acelasi pe perioada indelungata si nu se poate asorta cu dispozitia sau tinuta dumneavoastra?

Aceste intrebari simple si-au aflat raspunsul prin intermediul telefonului modular propus de Google prin proiectul ARA.

Ce inseamna telefonul modular si mai ales cu ce este acesta mai interesant si mai deosebit fata de versiunile care se pliaza, se ruleaza sau se indoaie?

Ei bine, conform unui clip care ilustreaza foarte convingator ideea Google de telefon modular, precum si premisele proiectului ARA, acesta este pur si simplu o carcasa cu porturi in care puteti sa va alcatuiti propria dumneavoastra configuratie de elemente. De exemplu, daca sunteti un fotograf pasionat insa nu tineti neaparat sa faceti selfie-uri, puteti opta pentru o camera principala performanta, in detrimentul uneia frontale. Se pot , de asemenea inlocui echipamentele audio sau video, in functie de necesitati, s.a.m.d.

Ceea ce ar fi un avantaj suplimentar desi, pe termen lung este cel mai important, il reprezinta faptul ca se pot vinde componente de telefon si va puteti schimba configuratia sau echipamentul partial sau complet, pastrand elementele care va convin in  structura initiala. Nu se vor mai pierde, astfel telefoane intregi pentru ca ati crapat putin display-ul intr-un colt, sau pentru ca v-ati descoperit pasiunea pentru fotografie.

Marturie stau imaginile de mai jos:


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.