WhatsApp permite acum apeluri vocale și video pentru grupuri de până la 4 persoane

/ Telefoane mobile, Internet / 2096 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

WhatsApp a adăugat o funcție nouă care permite utilizatorilor să efectueze apeluri vocale și video în grup.

Au trecut peste trei ani de când compania, care este deținută de Facebook, a introdus apeluri vocale și un an mai tarziu, opțiunea video. Astăzi, compania WhatsApp numără peste 1,5 miliarde utilizatori lunari și spune că efectuează peste două miliarde de minute de apeluri prin intermediul serviciului său în fiecare zi.

De acum, apelanții pot adăuga  prieteni prin apăsarea butonului „adăugați participant” care va apărea în colțul din dreapta sus al ecranului. Numărul maxim de participanți este patru, iar apelurile sunt criptate între părți. De asemenea, compania trebuie să se asigure că noile caracteristici sunt optimizate pentru persoanele care au conexiune mai slaba la internet sau dispozitive mai vechi.

Aceasta este o creștere destul de modestă, în special în comparație cu alte servicii – Facebook Messenger acceptă apeluri video de grup de până la 50 participanți, în timp ce Snapchat acceptă 16 participanți. Apple FaceTime va accepta până la 32 de persoane dupa ce iOS 12 va fi lansat mai târziu în acest an.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.