Google Maps poate prezice cât de mult vă va plăcea un restaurant

/ Internet, Telefoane mobile / 1862 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Data viitoare când utilizați Google Maps pe un iPhone sau pe un iPad pentru a căuta restaurante din zona dvs., încercați să le atingeți numele. Google a lansat pe platforma Maps funcționalitatea de „potrivire”, care poate prezice cât de mult vă va plăcea o anumită locație. Este una dintre funcționalitățile Yelp pe care Google a anunțat-o pentru aplicație în cadrul conferinței sale anuale de dezvoltare I / O din luna mai.

Această funcționalitate a fost proiectată pentru a face mult mai ușoară descoperirea unor noi locuri de vizitat fără a avea acces la un alt serviciu. Google Maps va utiliza datele existente in aplicație, inclusiv locurile pe care le-ați vizitat în trecut și preferințele dvs., pentru a afișa o rată de potrivire. Dacă vă place pizza, de exemplu, pizzeriile din zona din care cautați vor afișa un procent ridicat de potrivire.

Gradul de potrivire arată, de asemenea, de ce un anumit loc a primit o anumită evaluare și include sugestii despre modul în care puteți descoperi mai multe locuri pe care le doriți. Funcționalitatea de potrivire din Google Maps a debutat pe Android la sfârșitul lunii iunie, alături de o lista a unor locații care e posibil sa va placa, într-un tab Explorer cu un design nou, care este acum disponibilă și pe iOS. Google a actualizat descrierea aplicației pe iTunes după cum urmează:

„Noua noastră funcție de potrivire vă va ajuta să vă găsiți dragostea adevărată. Iar prin dragoste, noi înțelegem următorul dvs. cheeseburger preferat. Click pe o locație pentru a vedea care e procentul sa vă placa în funcție de preferințele dvs. unice – pentru a petrece mai mult timp mâncând și mai puțin timp căutând locurile in care doriți să mergeți.”


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.