Facebook va permite utilizatorilor sa descarce clipuri video prin intermediul aplicatiei

/ Internet, Stirile Editiei / 2481 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

facebookFacebook a pornit acum ceva timp un proces de modernizare a aplicatiei, dorind sa introduca un nou update prin care sa permita utilizatorilor sa descarce un clip video si sa il vizioneze in modul offline. Aceasta functie va ajuta persoanele cu trafic limitat de date sau cu slaba conexiune, intrucat vor avea acces la informatiile respective in orice moment.

Unii utilizatori au declarat ca aceasta functie a aparut deja pe telefoanele lor, deci ne asteptam ca acest update sa fie instalat pe majoritatea dispozitivelor in cateva saptamani.

Clipurile vor putea fi salvate pe o durata nedefinita si redate la orice ora din zi, ele fiind copiate in memoria interna a telefonului.

Daca aceasta functie este activata pe contul personal, aplicatia va afisa o notificare care va descrie procesul de salvare a clipurilor si care indica locul in care ele pot fi gasite dupa descarcare.

Pentru a proteja drepturile de autor ale creatorilor de continut, Facebook permite redarea acestor fisiere video numai prin intermediul aplicatiei, fara sa poate sa fie accesate direct. Dupa descarcare, fisierele vor fi criptate pentru a nu putea fi recunoscute de aplicatiile dedicate redarii multimedia.

Procesul de descarcare este unul foarte simplu, intrucat aceasta functie va fi introdusa in menu-ul contextual din apropierea clipului, iar printr-o simpla atingere va incepe copierea fisierului in memoria telefonului.

Pana acum, cei care au acces la aceasta functie sunt utilizatorii versiunii beta 85 si beta 86 ale aplicatiei Facebook, urmand probabil ca aceasta ideea sa fie implementata pe plan oficial si sa fie lansata pentru intregul public.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.