Cele mai utilizate aplicatii pentru iPad

/ Download, Internet, Stirile Editiei, Tablete, Tehnologie / 2609 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Evernote

Ca si Dropbox-ul, Evernote, reprezinta o aplicatie online de salvare a documentelor, imaginilor si fotografiilor, aplicatie ce poate fi accesata de pe o serie intreaga de dispozitive, fiind utilizata similar ( indiferent daca este vorba despre smartphone sau tableta), in cazul celei din urma beneficiul ecranului de dimensiuni mai mari este incontestabil.

Descriere

evernoteEvernote pentru iPhone, i Pad sau Apple Watch este un spatiu modern care se sincronizeaza pe orice dispozitiv l-ati accesa, permitandu-va sa va salvati notele, listele si articolele interesante, permitand organizarea acestora dupa diferite criterii, consultarea cu alte persioane direct pe textul sau pe fotografia salvata in aplicatie, permitandu-va totodata [popularizarea ideilor personale fara sa fiti nevoit sa efectuati manevre dificile.

Evernote este asistentul dumneavoastra digitalm care va poate transforma business-cardurile in contactem permite organizarea cheltuielilor, a facturilor ce urmeaza a fi platite, a cheltuielilor programate s.a.m.d. fiind aplicatia capabila sa va ajute sa va planificati calatorii de afaceri si vacante, sa salvati rezervarile si programul de calatorie,

Ce aduce nou versiunea 7.7.10

In aceasta versiune (pe care va recomandam sa o alegeti) aveti posibilitatea de a crea alerte direct din liste, reminder-urile aparand direct in fruntea listei respective. In aceeasi versiune bug-urile depistate anterior sunt rezolvate , astfel incat sa va bucurati de aceasta aplicatie, pe deplin, fara sa resimtiti problemele anterioare.

Daca doriti sa descarcati aplicatia, o puteti face de aici, doar daca aveti cont pe iTunes.

Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.