SEO tools- un alt mod de a face marketing

/ Download, SEO / 4616 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Orice efort, oricat de solicitant ar fi, este mult mai usor de sustinut daca ai uneltele potrivite. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva instrumente menite sa va ajute in campaniile dumneavoastra de marketing, instrumente gratuite, parte dintre dumneavoastra deja le folositi,  pentru altii pot fi instrumente noi, care le vin in ajutor pentru a scuti de efort, pentru a pune in garda si mai ales pentru a realiza mai usor optimizarea site-urilor pe care le au in vedere.

Dat fiind ca sunt atat de multe tool-uri utile , am decis sa initiem un nou foileton, in care sa prezentam  periodic cateva astfel de tool-uri in speranta ca va vor fi utile sau ca le veti gasi cel mult interesante.

 Google PageSpeed Insights

pingDe cele mai multe ori pierdeti locuri importante in ranking ca urmare a dificultatilor de incarcare a paginilor web pe care le gestionati.

Poate din dorinta de a va asigura de succesul paginii, incarcati imagini prea multe, prea complicate, poate ca unele dintre elementele de programare incarca inutil pagina, este atat de dificil sa testati, iar informatiile returnate pot fi de cele mai multe ori neconcludente.

Incepatorii SEO nici macar nu isi pun problema vitezei de incarcare a paginii, ceea ce este , evident, o gresala uriasa.

Cu ajutorul acestui tool, este suficient sa introduceti URL-ul paginii testate si veti primi informatii in ceea ce priveste viteza de incarcare a paginii pe desktop, sau pe dispozitive mobile, dar va sprijina si in identificarea posibilitatilor de imbunatatire a vitezei. Tool-ul afiseaza si un scor al viotezei percepute de catre utilizator pe pagina dumneavoastra, ceea ce este destul de impresionant.

Daca veti dori sa incercati si altceva, exista Pingdom, WebPageTest, si GTmetrix, insa sunt ceva mai complicate, prezinta rezultatele destul de alambicat, si diagnoza nu va va da „mura in gura” solutiile.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.