iPad mini 4 va fi urmatoarea surpriza de la Apple?

/ Tablete / 2411 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Din ce in ce mai multe zvonuri cu privire la iminenta lansare a iPad mini 4.

Apple se pare ca imbunatateste linia prin intermediul simpaticului model iPad mini 4 , incercand sa realizeze o evolutie semnificativa a acestuia fata de modelele anterioare.

Probabil, conform zvonurilor, noul model va fi mult mai puternic, mai subtire si rulează iOS 9, ceea ce este mai mult decat satisfacator din punct de vedere  al performantelor pe care le realizeaza.

ipadSe pare ca Apple a decis ca viitorul iPad-mini 4 sa fie ca și aspect, cel puțin, o versiune mai mica a celebrului, de-acum, iPad Air 2. In ceea ce priveste aceste modele, linia de demarcatie intre aspectele lor,  este foarte fina, astfel incat iPad mini 3  este doar puțin mai subtire decat Air 2. In acest sens, iPad mini 4 se pare ca isi va reduce  dimensiunile,  de la cei 7,5 mm pe  care îi are modelul de pe piata,  pana la 6,1 mm, cat se preconizeaza a avea noul model.

Pentru a realiza acest lucru, fara sa impacteze negativ asupra dotarilor tehnice, probabil ca cei de la Apple vor opta pentru un display complet laminat, marind lungimea cu  probabil 3 mm și eliminand, cel mai probabil, butonul de mute/rotation.

Apple , care a lansat in iunie cu ocazia conferinței dezvoltatorilor, split-screening multitaskingul pentru iPad-urile care folosesc iOS 9, desi pana in acest moment, doar iPad Air 2 dispune  de multitasking în adevaratul sens al cuvantului.  Restul permit deschiderea temporara a unei ale aplicatii intr-un menu paralel.

iPad mini 4 va dispune si el de aceasta facilitate, ceea ce este de-a dreptul fantastic pentru micuțul dispozitiv.

Tot zvonurile susțin ca iPad mini 4 în aceasta forma va fi lansat in data de 9 septembrie , data la care, se pare Apple va aduce în atenția publicului noi dispozitive mobile.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.