Hey, Cortana! raspunde

/ Tablete, Tehnologie, Telefoane mobile / 2537 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Incepand de vineri seara, cand a fost facut public anuntul, ne asteptam ca Microsoft sa permita accesarea directa a managerului hands-free, Cortana, prin simpla apelare:”Hei, Cortana!”.

Similar celorlaltor aplicatii de acest fel (Siri si OK Google), versiunea 1.0.0.289 a Cortanei, poate fi setata sa urmeze comenzile primite prin simpla apelare vocala. Pentru aceasta, va fi suficient sa  intrati in setarile aplicatiei si sa va asigurati de faptul ca este bifata casuta Hey Cortana, asta dupa ce ati reusit sa updatati programul.

cortanaSunt, totusi cateva limitari impuse in utilizarea Cortanei, respectiv, aceasta poate fi accesata doar daca display-ul telefonului este activ ( respectiv, programul nu poate fi utilizat pentru a depasi setarile de siguranta aplicate dispozitivului mobil).

In acest moment Cortana se poate incerca de catre orice doritor, fiind in Public Beta, Microsoft urmand ulterior sa anunte data cand aceasta poate fi utilizata in versiunea sa finala.

Daca doriti sa va numarati printre cei care se inscriu sa testeze Cortana, Google Play va ofera aceasta posibilitate, este suficient sa urmati pasii incepand de aici.

Pagina va avertizeaza ca fiind versiunea beta, este posibil sa va confruntati cu cateva erori sau disfunctionalitati ale programului, asa ca… ramane la alegerea dumneavoastra ce veti dori sa faceti in continuare.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.