Ce-a vrut Siri sa ne zica

/ Evenimente IT, Hardware, Tablete, Tehnologie / 2635 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

A trecut ceva vreme de la event-ul Apple atat de larg mediatizat si incep sa se sedimenteze concluziile finale. Ramane sa decidem care anume au fost si care raman  noutatile pe care Siri a dorit sa le aduca la cunostinta publicului larg si sa discutam pe larg sau mai putin fiecare dintre „ideile principale” ale Apple, lansate la acest event.

iPad Pro

Desi in trecut tabletele de dimensiuni mari, greu de purtat nu au avut nici o sansa (a se vedea Galaxy Note Pro Plus impreuna cu pen-ul sau), Apple risca sa scoata pe piata o noua tableta de dimensiuni mari, pentru care nu se asteapta sa inregistreze vanzari record ca si tableta personala, ci , mai degraba isi doreste sa o lanseze ca si tableta grafica, nefiind un dispozitiv mobil tipic (mai ales datorita dimensiunilor sale impresionante si a greutatii destul de incomode).

Creionul Apple

Creionul Apple care completeaza iPad Pro permite sistemului sa analizeze de 240 de ori mai rapid informatiile primite, fiind deosebit de util pentru designeri si graficieni. Creionul ce contine o multitudine de senzori de presiune capabil sa determine un intreg domeniu de valori ale presiunii exercitate asupra acestuia, completeaza fericit tableta, facand din aceasta un sistem util, eficient si deosebit de versatil,

iPhone 6S si 6S Plus

appleApple a introdus Multi-touch-ul si ramane firma care este intens preocupata de modul cum clinetii iau contact cu tehnologia. Prin 3D Touch, pe langa facilitatea de a transmite informatii in plan, exista posibilitatea de a schimba informatiile in functie de presiunea exercitata asupra display-ului. Aceasta facilitate deschide calea spre o noua directie de dezvoltare, una in care miscarea in spatiu devine informatie pura.

Apple TV

Se pare ca Apple s-a decis sa ia televiziunea in serios, sa se ocupe cu motoarele turate la maximum de dezvoltarea acestui domeniu.

 Telecomanda cu touch screen aduce un plus de confort utilizatorilor televizoarelor Apple, fiind la fel de comoda ca si display-ul tabletei sau al telefonului mobil.

Se pare ca Siri a avut destule sa ne aduca la cunostinta, ramane sa vedem ce zice piata.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.