Microsoft si Skype for business

/ Software / 2090 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Miercuri, Microsoft a anuntat lansarea Skype for Business Software Development Kit, set de unelte ce permit utilizatorilor sa integreze fara un efort special mesaje text, audio, sau video in aplicatiile de pe tableta.

In prima faza, SDK urmeaza sa se axeze pe solutii de genul „remote advisor”, care ar permite uilizatorilor iOS si Android sa initieze conversatii cu utilizatori in cadrul Skype for Business. Pentru a realiza acest lucru, SDK utilizeaza facilitatea Guest Meeting Join disponibila atat pentru Skype for Business Online cat si pentru Skype for Business Server.

Ideea principala este ca Skype sa ofere un instrument performant de comunicare in cadrul aplicatiei, astfel incat dezvoltatorii sa se poata axa strict pe dezvoltarea caracteristicilor specifice, fara sa fie stanjeniti de problemele de comunicare.

Skype for Business ar putea sa continue sa utilizeze infrastrucura deja dezvoltata, alcatuita din Skype for Business Server sau Skype for Business Online, functie de modul in care firma lucreaza ( utilizand fie sistemul de telefonie, fie Microsoft Cloud).

Pentru a va putea inrola in echipa Skype for Business, downloadati versiunea corespunzatoare de la unul din butoanele de mai jos:

Skype for Business for Android
Skype for Business pentru Android
Skype for Business for iOS
Skype for Business pentru iOS

 

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.