Smartwatch-uri bune de purtat și compatibile cu Android și IOS

/ Gadgeturi, Android, IOS, Software, Tehnologie, Viral / 2581 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Smartwatch-urile, ceasurile inteligente, au devenit unul dintre cele mai utile accesori datorită eficienței și utilității lor. Au o mulțime de funcții ce pot rezolva o serie de activități și, în plus, pot avea diferite aspecte care să se potrivească oricărui stil vestimentar. Vezi care sunt modelele de smartwatch compatibile cu Android și IOS.

Un accesoriu practic și elegant care poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei și care poate fi util atât la birou, cât și în timpul liber, acasă ori în parc. Am făcut o selecție a celor mai bune produse ce sunt compatibile cu varianta Android și cu IOS.

Smartwatch Apple Watch Seria 5
Este un model performant, de ultimă generație, extrem de util pentru antrenamente, alergat sau fitness, dar și pentru a prelua apeluri la o conexiune foarte bună. Smartwatch-ul de la Apple poate reduce consumul bateriei și are o busolă ce îmbunătățește navigarea pe Hărți. De asemenea, modelul dispune de funcții de sănătate ce pot urmări ritmul cardiac.

TicWatch E2
Modelul are un ecran AMOLED de 1,39 inch și o rezoluție de 400×400, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune smartwatch-uri. Ruleză pe sistemul de operare Wear Google, poate urmări frecvențele cardiace, iar aplicațiile încorporate oferă mai multe funcții de urmărire a sănătății în timpul antrenamentelor sportive. Este un ceas inteligent impermeabil, ceea ce-l face perfect de purtat chiar și în timpul antrenamentului la înot.

TAG Heuer Connected 2020
Este un model de smartwatch nou apărut, performant și cu un cost mai ridicat față de alte modele, deoarece are o rezoluție a ecranului cu mult îmbunătățită. Are o durată de viață a bateriei destul de lungă, iar modelul este compatibil cu produsele Apple.

Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE
Un model de ceas inteligent ce este disponibil în două dimensiuni diferite, ambele având un ecran Super Amoled 360×360 de 1,2 inch. Smartwatch-ul este dotat cu asistentul vocal Bixby, îți poate monitoriza pașii parcurși zilnic, frecvențele cardiace, antrenamentul de înot, chiar și somnul.

Fitbit Versa 2

Tot un model performant de ceas inteligent ce este dotat cu Alexa și este compatibil cu modelul Android. Smartwatch-ul se axează pe fitness, are un ecran de 1,4 inch, un design elegant și plăcut și este perfect pentru a-ți urmări antrenamentele sportive, dar și somnul.

Așadar, dacă ești în căutarea unui model de smartwatch care să-ți urmărească activitatea sportivă, dar și să dețină funcții performante, atunci orice model recomandat mai sus se încadrează acestor cerințe.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.