Cele mai cumpărate gadgeturi și accesorii pentru munca de acasă în anul 2020

/ Gadgeturi, Stirile Editiei, Tehnologie / 3013 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

În anul 2020 cu toții am petrecut mai mult timp acasă, iar în toată această perioadă prioritățile și activitățile ni s-au schimbat aproape în totalitate. Munca s-a desfășurat mai mult la biroul de acasă, iar activitățile extra locuință nu s-au mai desfășurat cu aceeași ușurință. Și pentru că am petrecut timp mai mult în confortul locuinței, mulți dintre noi am investiti și în gadgeturi și accesorii pentru a ne ușura traiul. Vezi care au fost cele mai cumpărate produse ale anului 2020.

Tehnologia performantă ne-a ajutat să ne îmbunătățim calitatea muncii, ba chiar să ne amenajăm într-un mod plăcut biroul de acasă, pentru a fi cât mai productivi zi de zi. Asta a făcut și ca vânzările în ceea ce privește gadgeturile pentru acasă să crească, iar românii să-și dorească să beneficieze de tehnologie în confortul casei lor. Vezi care au fost cele mai bune gadgeturi ale anului pentru biroul de acasă.

Camera web
În biroul de acasă s-au desfășurat, în mod cert, multe ședințe și prezentări online, iar pentru asta a fost nevoie de o cameră web performantă care să aibă imagine și sunet de calitate. Așa se face că un astfel de produs a fost la mare căutare în toată perioada anului, iar doritorii au avut de unde să aleagă, deoarece internetul a pus la dispoziție o mulțime de oferte avantajoase.

Căști care anulează zgomotul ambiental
Pentru nimeni nu este confortabil atunci când se află într-o ședință importantă să nu aibă liniște. Având în vedere că biroul a fost în mare parte acasă, acolo unde spațiul a fost comun pentru mai multe persoane, căștile care anulează zgomotul exterior au fost un real succes. Producătorii au creat modele ușor de purtat, din materiale cu grad ridicat de rezistență, care anulează zgomotul și fac ca orice ședință să se audă clar, fără întreruperi.

Tastatură compactă wireless
O tastatură ce are o autonomie mare a bateriei și poate fi folosită din orice zonă a locuinței atunci când este conectată la tabletă, telefon sau calculator. O tastatură wireless a fost un real ajutor pentru munca de acasă, mai ales în momentele în care era nevoie de editarea ori corectarea unui raport de mari dimensiuni, iar o tastatură normală doar ar fi îngreunat procesul.

Boxă smart
Un accesoriu perfect pentru pauzele de la birou petrecute în livingul de acasă. O boxă ce are un design minimalist și se integrează perfect în orice stil de amenajare, dar și un accesoriu util care funcționează cu ajutorul comenzilor vocale și poate fi folosită atât pentru a răspunde la telefon, cât și pentru a asculta muzica preferată.


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.