Phind, un fel de Shazam pentru locatii

/ Internet, Software, Tehnologie / 2229 Vizualizari /
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Acorda un calificativ articolului!)
Încarc...

Daca ati avut vreodata neplacuta ocazie de a calatori singur/a intr-o zona necunoscuta si v-ati aflat in fata unui monument sau a unei cladiri cu aspect deosebit si despre care ati dori sa aflati detalii, amanunte, ce optiuni ati avut?

Sigur ca, puteti astepta vreun localnic cu mai multa sau mai putina bunavointa sau cultura generala, sa va „lumineze”, dar la fel de bine puteti sa instalati Phind.

phindCe implica acest lucru?

Nu mare complicatie. Este suficient sa faceti ceea ce faceti de fiecare data cand intalniti ceva deosebit. Scoateti telefonul si faceti o fotografie. Poate fi si selfie, insa este neaparat necesar sa se vada cat mai complet in acea fotografie monumentul sau cladirea pe care doriti sa o identificati.

Date tehnice

Updatata in februarie anul acesta, aplicatia este necesara celor care isi planifica vacantele in zone cu care nu sunt familiarizati si pentru care angajarea unui ghid nu este o optiune viabila.

Aplicatia ocupa 32 Mb spatiu de stocare, si este compatibila cu iPhone, iPad, si iPod-uri care utilizeaza cel putin iOS 7.0.

Ce ofera aplicatia?

Aplicatia gaseste online, imaginile asociate fotografiei  care va intereseaza, dupa care gaseste toate informatiile cu privire la aceasta locatie de pe site-urile Foursquare,Yelp, Wikipedia si Trip Advisor, pe care le va afisa intr-un format foarte sintetic, ce cuprinde informatii generale, istoric, dar si informatii utile cu privire la restaurante aflate in imediata apropiere, statii de benzina, spatii de cazare, etc.

 

Daca alegeti un restaurant din imprejurimi, Phind poate cauta pentru dumneavoastra menu-ul acestuia si eventual lista de preturi, permitand, de asemenea rezervarea telefonica.

 

Mai mult decat atat, Phind au anuntat un parteneriat cu Viatour, care va pune la dispozitie prin aceasta aplicatie, posibilitatea de a accesa rapid informatii cu privire la tururi si excursii locale, si prin intermediul careia se vor putea achizitiona biletele de acces inclusiv la obiectivele turistice dorite.

 

iTunes, pagina download pentru Mac si PC
Descarcare aplicatie Phind de pe iTunes pentru Mac si PC

Aceasta aplicatie deosebit de utila pentru o vacanta speciala, se poate descarca gratuit de pe iTunes, cu conditia sa aveti un cont iTunes.

 


Alte articole din aceeasi sectiune

Asteptam cu interes punctul tau de vedere!

Email-ul tau nu va fi publicat. Toate campurile sunt necesare sa fie completate. Mesajul tau va fi moderat inainte de publicare.